info@coretrans.fi      +358 5 622-3200

Tietoa yrityksestä

Core Trans Oy on dynaamisesti kehittyvä logistiikka- ja huolinta-alan yritys, joka tarjoaa kansainvälisiä kuljetus- ja huolintapalveluja sekä varastopalveluja. Yrityksemme pääkonttori ja 9500m² tullivarasto sijaitsevat Suomessa, Nuijamaalla. Toimistot sijaitsevat myös Helsinki-Vantaan lentokentän yhteydessä sekä Venäjällä, Moskovassa.

Olemme Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsen. Autokalustona käytämme omia erikokoisia ja – tyyppisiä jokaista tarvetta vastaavia puoliperävaunuja ja moduuliyhdistelmiä sekä konttialustoja, joiden avulla kuljetetaan rahteja Euroopan alueelle ja Venäjälle.

Vuonna 2003 Core Trans Oy aloitti oman terminaalin toiminnan, jolla on ainutlaatuinen sijainti Nuijamaalla rajanylityspaikan läheisyydessä. Nuijamaan uuden rajanylityspaikan valmistumisen jälkeen, matka rajanylityspaikalta Core Transin terminaaliin lyheni noin 500 metriin. Kuuden hehtaarin tontille rakennettiin ensimmäisessä vaiheessa nykyvaatimuksia täyttävät 5000m² varasto/terminaalitilaa ja toisessa vaiheessa kesällä 2007 valmistui 4500m² varasto/terminaalitilaa. Terminaalin yhteydessä on noin 400m2 toimistotilaa.

Yrityksemme henkilökunnan vankka kokemus ja asiantuntemus auttavat asiakkaitamme kuljetuksien suunnittelussa ja kustannustehokkaassa toteutuksessa, sovittuja aikatauluja noudattaen. Näin varmistetaan aina paras mahdollinen lopputulos ja asiakkaidemme tyytyväisyys.


  CoreTrans OY

P.O.Box 2, FIN-00531,
Helsinki, Finland.

Tel : +358 5 622-3200
Mail : info@coretrans.fi