info@coretrans.fi      +358 5 622-3200

Maantiekuljetukset

Core Trans Oy:n erikoisosaamiseen kuuluu nopean ja tehokkaan kuljetuspalvelun järjestäminen. Tarjoamme kattavia maantiekuljetuspalveluja kappaletavara-, osa-, ja täyskuormakuljetuksille Suomessa ja Euroopassa sekä kauttakulkutoimituksissa Venäjälle.

Core Trans tarjoaa luotettavia ja kustannustehokaita kuljetusratkaisuja kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Yrityksemme henkilökunnan vankka kokemus ja asiantuntemus auttavat asiakkaitamme kuljetuksien suunnittelussa ja kustannustehokkaassa toteutuksessa, sovittuja aikatauluja noudattaen. Näin varmistetaan aina paras mahdollinen lopputulos ja asiakkaidemme tyytyväisyys.


Kansainvälisen lainsäädännön sekä vaatimukset noudattaen, yrityksemme asiantuntijamme laativat asiakkaalle yksilöllisen, optimaalisen reitin ja aikataulun, jolla varmistetaan rahdin toimitus sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Käytössämme on oma kuljetuskalusto, joka käsittää mm.

  • Pressutrailerit, joissaavattava pressukate ja takaovet, tilavuudeltaan 60 - 82 m³

  • Umpinaiset kaappitrailerit 94 m³

  • Umpinaiset nuppiautot ja moduuliyhdistelmät tilavuudeltaan 60 - 120 m³

  • Konttialustat,20’, 40´ ja 45’ konttien kuljettamiseen

  • Normaalia korkeampi High Cube konttien kuljetus

  • Pakettiauto

Tehokkaan tiedonkulun ja kuljetuksien sijainnin varmistamiseksi automme on varustettu puhelin/radio yhteyksillä. Käyttämissämme kuljetusajoneuvoissa on kansainvälinen tiekuljetusvakuutus eli CMR¬vakuutus. Huolinnan oheispalvelut, kuten varastointi ja tulliselvitykset myös hoituvat ammattitaitoisesti toimestamme.

Yrityksemme oman autokaluston lisäksi toimimme maailmanlaajuisten yhteistyökumppaneiden verkoston kanssa, mikä takaa oikea-aikaiset toimitukset kilpailukykyiseen hintaan.


Tiedusteluissa voitte ottaa yhteyttä Core Trans Oy toimistoihin tai jättää yhteydenottopyyntö internet-sivuillamme. 

Meidät tavoittaa ottamalla yhteyttä suoraan toimistoomme tai jättämällä yhteydenottopyynnön osoitteessa www.coretrans.fi


  CoreTrans OY

P.O.Box 2, FIN-00531,
Helsinki, Finland.

Tel : +358 5 622-3200
Mail : info@coretrans.fi